Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Club Cele ism Vogellanden | Talk of the Town Zwolle

juni 6, 2017 @ 8:30 pm - 10:00 pm

Club Cele i.s.m. Vogellanden | Talk of the Town Zwolle: Every Body Happy

De beste versie van jezelf zijn. Dat willen we allemaal wel! Maar hoe doe je dat? En wat zijn de gevolgen als je niet goed voor jezelf zorgt?

Misschien denk je: ik voel me prima. Maar zoom eens in op de keuzes die je dagelijks maakt: besteed je genoeg tijd aan hobby’s en ontspanning? Neem je weleens de trap in plaats van de lift? Spendeer je genoeg tijd in de buitenlucht in plaats van achter een beeldscherm? Lukt het je om verse producten te kiezen boven bewerkt voedsel?

Het is een greep uit de keuzes die we dagelijks maken en die invloed hebben op ons welzijn. Bewust of onbewust. Uitingen van teveel stress, een ongelukkig leven of een emotionele periode zijn overgewicht en een burn-out. Het aantal mensen met deze chronische (welvaarts)ziekten stijgt. Een ziekte waar je in je eentje meestal niet vanaf komt en daar moeten we iets aan doen, vinden ze bij Vogellanden.

Omdat we jou niet de les gaan lezen of het zoveelste verhaal willen vertellen dat een te hoog BMI ongezond is, doen we het anders. Op 6 juni staat de Club Cele | Talk of the Town Zwolle Meet Up in het teken van de oplossing. Vogellanden biedt een programma aan voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden. Niet met een vingertje wijzen, geen stereotypering rondom overgewicht maar duiding van het probleem en een weg naar een duurzame oplossing.

Voor iedereen die meer wil weten over voedsel, gezondheid en een manier om goed in je vel te zitten. Wist je bijvoorbeeld dat een kroketje op zijn tijd helemaal niet zo erg is? Het broodje eromheen is hetgeen dat het ongezond(er) maakt. Meer van dit soort feiten, verhalen van ervaringsdeskundigen en alles over het programma van IBO hoor je op 6 juni bij Club Cele i.s.m. Vogellanden. Kom je langs? En praat je mee? Dan gaan we samen in gesprek, en zetten we de eerste stap naar hoe jij de beste versie van jezelf kan worden.

Talk of the town Zwolle is een productie van Club Cele, geïnspireerd op Talk of the Town van Pakhuis de Zwijger. In deze talkshow werpen we licht op nieuwe stedelijke ontwikkelingen in Zwolle en buigen we ons samen met politici, ontwerpers,bouwers en inwoners over stedenbouwkundige ontwerpen en bestemmings- en bouwplannen. Wat verdwijnt er komende jaren uit het straatbeeld en wat krijgen we er voor terug? Terugkerend onderwerp: de rol van de creatieve industrie, de overheid en de inwoners van Zwolle in verschillende fasen van stedelijke ontwikkeling.

Talk of the Town Zwolle vindt plaats op dinsdag 6 juni vanaf 20.30 uur tot ongeveer 22:00 uur in Café Foyé (bovenfoyer)

Meer informatie over het programma en gasten volgt zo snel mogelijk.

Club Cele gemist? Kijk op Facebook om de livestream van een Club Cele Meet Up terug te kijken.

Gegevens

Datum:
juni 6, 2017
Tijd:
8:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/1296069650501252

Locatie

Café Foyé
Blijmarkt 25
Zwolle, 8011 ND
Website:
http://bigcityevents.net/locatie/cafe-foye/