Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fashion Forward & Thomas Orkest

juni 29, 2017 @ 8:30 pm - 10:00 pm

Landstede Mooi & Mode en Buro Ruis presenteren:

Fashion Forward 2017 met Thomas Orkest – 5 jarig Jubileum
Op donderdag 29 juni 2017 presenteert Landstede MBO – Mooi & Mode modeshow Fashion Forward 2017 met het Thomas Orkest. Een bijzondere editie want Fashion Forward bestaat 5 jaar en daarom pakken we extra uit. Deze show is een productie van de studenten van de opleidingen Fashion & Styling, Haarverzorging, Schoonheidsverzorging, Thomas Orkest, Zwolse Theaters en Buro Ruis.

Modeshow ‘Fashion Forward’ is een multimediaal evenement van formaat waar modestudenten van Landstede in samenwerking met diverse andere Landstede-opleidingen hun creaties aan het Zwolse publiek tonen. Fashion Forward vindt jaarlijks plaats en wordt zoveel mogelijk voor en door studenten vormgegeven. De show is nooit hetzelfde, we proberen onszelf iedere editie te overtreffen met vernieuwende kunstvormen en artistieke uitgangspunten. Fashion Forward wordt georganiseerd door de studenten en medewerkers van Landstede en Buro Ruis.

Zoals ieder jaar, moet ook Fashion Forward 2017 vernieuwend zijn ten opzichte van de voorgaande edities. Daarom zoekt Landstede voor deze editie de samenwerking met het Zwolse Thomasorkest. Binnen de samenwerking met het Thomasorkest hebben modestudenten zich laten inspireren door diverse muziekstijlen. De wonderlijke coherentie die daardoor ontstaat, kunt u tijdens de show aanschouwen. Scouts opgelet! Want naast dit deel van de show, tonen eindexamenstudenten hun eigen afstudeercollectie. Zij maken daarmee hun debuut bij het grote publiek. Nieuw element is een heuse Fashion Forward Expo in de Foyer van de Spiegel.

De studenten van Fashion & Styling worden opgeleid tot modeprofessionals met een autonome visie. De studenten van Haarverzorging zijn wederom verantwoordelijk voor de fraaie kapsels. Visagie, maar vooral ook de gladde benen van de modellen worden door de studenten van Schoonheidsverzorging geregeld.

Thomas Orkest
Het Thomas orkest bestaat dit jaar 120 jaar dus ook een klein jubileum voor hen. Ondanks dat de geschiedenis van het orkest heel wat jaren terug gaat is dit in de muziek genres die gespeeld worden niet terug te zien. Ieder jaar weer zoekt het orkest een nieuw thema met daarbij behorende artiesten. Eerder werkten ze al samen met Siep van der Ploeg, Ellen ten Damme, Esther Hart en vele anderen.
Link: http://www.thomasorkest.nl

Bemachtig nu je tickets! Een zitplek in Theater de Spiegel kost slechts € 7,50,-. Kaarten zijn te koop in ruimte A104 aan het Rechterland 1 in Zwolle of te reserveren via fashionforward@landstede.nl.

Links:
Impressie editie 2015 kort: https://vimeo.com/134569562
Impressie editie 2014: https://www.youtube.com/watch?v=nY_NA7yJBwQ
http://www.landstedembo.nl/MBO/Mooi-en-Mode
http://www.landstede.nl/

Gegevens

Datum:
juni 29, 2017
Tijd:
8:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/400580986993836

Locatie

Zwolse theaters
Blijmarkt 25 / Spinhuisplein 14
Zwolle, 8011 ND / 8011 ZZ Netherlands
Website:
http://bigcityevents.net/locatie/zwolse-theaters/