Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theatercollege | Power To Your Brains

juni 3, 2017 @ 9:30 am - 5:00 pm

* THEATERCOLLEGE | POWER TO YOUR BRAINS *

Zou jij ook meer ontspanning, veerkracht en rust willen ervaren? Minder zorgen, angsten en spijt? Kortom, een bewuster en gelukkiger leven. Dat kan!

In dit interactieve college neemt Robert Bridgeman je mee in het innerlijke proces van meditatie en de geheimen van geluk. Je maakt kennis met tools, technieken, tips en theorie. Kom je ook?

Ben jij 3 juni bij dit unieke event?
Tickets zijn verkrijgbaar via het theater; https://zwolsetheaters.nl/programma?q=bridgeman
Kosten: 89,- inclusief lunch

Er is al zoveel bekend over onze hersenen! Dat ze plastisch zijn bijvoorbeeld en dat je met gedachten en aandachtstraining invloed op ze kunt uitoefenen. Maar hoe doe je dat? Als je dat zou weten dan kun je jezelf mentaal sterker maken en gedragsveranderingen doorvoeren. Na deze workshop ben je in staat om je hersenen te programmeren en meer! Je staat letterlijk stevig in je schoenen op de momenten dat jij dat nodig hebt. Power to your brains!

Je leert niet alleen je hersenen en je zenuwstelsel te optimaliseren, stress, flow en ontspanning op commando oproepen en jezelf optimaliseren. Je leert ook de belangrijkste aspecten van emotionele intelligentie in je systeem te integreren. Maar hoe krijg je een kalme en heldere mind? Je raadt het waarschijnlijk al: meditatie. Mindfulness meditatie om precies te zijn. Meditatie die gericht is op is het trainen van je hersenen, wat wetenschappelijk aangetoond effect heeft op je emotionele intelligentie.

Simpelweg zijn onze hersenen niet meer opgewassen zijn tegen de onophoudelijke stroom van prikkels. We krijgen vandaag de dag evenveel prikkels in 1 week, als 150 jaar geleden in een heel mensenleven. En dat leidt tot stress. Burn-out klachten. Lichamelijke klachten. We kunnen het gewoon niet meer aan!

Het geheim is dat blijvend geluk niet in de buitenwereld te vinden is maar alleen diep in jezelf. Wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat in een mind die kalm en helder is, geluk als vanzelf omhoog komt. Laat je inspireren!

Wie is Robert Bridgeman?
Robert Bridgeman is in essentie een inspirator en “boodschapper”. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot hij zijn leven aan zijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Robert heeft zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest. Hij mediteerde wekenlang in kloosters en zat in zweethutten met sjamanen. Robert is verbonden aan het toonaangevende “Search Inside Yourself Leadership Institute” in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University. Ook beklom hij samen met Iceman Wim Hof de Kilimanjaro in korte broek en in 48 uur. Robert geeft lezingen, retraites en workshops in verschillende landen. Hij is, samen met zijn vrouw Monique, medeoprichter van Bridgeman en actief als coach en meditatietrainer. Bridgeman helpt je de meest authentieke versie van jezelf te zijn en helpt organisaties, particulieren en topsporters hun potentieel ten volle te benutten. Inmiddels is Robert gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Robert is auteur van diverse boeken en documentaire maker.

Gegevens

Datum:
juni 3, 2017
Tijd:
9:30 am - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/1275952089141125

Locatie

Zwolse theaters
Blijmarkt 25 / Spinhuisplein 14
Zwolle, 8011 ND / 8011 ZZ Netherlands
Website:
http://bigcityevents.net/locatie/zwolse-theaters/