Linkbuilding en SEO voor Ondernemers

Zeg je Google, zeg je linkbuilding, zeg je SEO. Tja daar zit je dan met je website die niemand ziet in Google. Gelukkig heb je een winkel in het dorp of stad dus je wordt wel gezien en er komen ook wel bezoekers naar binnen. Maar toch.

Het liefst heb je ook meer bezoekers op je website. Want je weet natuurlijk ook dat 10, 20 kilometer verderop potentiele klanten zitten die je ook wel in je winkel wilt zien binnenkomen. Alleen hebben ze nog nooit van je gehoord. Ongetwijfeld zitten ze ook op het internet maar als ze op een product die jij ook verkoopt zoeken zien ze alleen de concurrentie.

Het zou te gek zijn als ze jou ook op die eerste pagina van Google zien staan. Sta je daar eenmaal op dan weet je ook wel dat het ineens heel druk kan worden in je winkel.
Maar je website is ook niet echt meer van deze tijd. Mobiel vriendelijk is het niet, eigenlijk is het gewoon een slechte website.

linkbuilding uitbesteden met een gratis seo scan

 

Linkbuilding bedrijven

Af en toe krijg je wel eens een e-mail van een bedrijf die je gouden bergen belooft en je op de eerste pagina van Google kan krijgen in no-time. Maar eerst moet je ze gouden bergen betalen. Veel praatjes vullen geen gaatjes.

Het liefst wil je dat je website volledig wordt vernieuwd maar door wie? Het zou mooi zijn als een bedrijf het doet die zelf ook ervaring heeft met eigen websites en webwinkels. De meeste bedrijven die je ziet bestaan uit mensen die zelf nog nooit een eigen zaak hebben gerund. Wat weten zij nou? Ze praten in een jargon of vaktaal die jij en laten we eerlijk wezen, geen enkele ondernemer echt snapt.

Je moet iemand hebben die zelf veel ervaring heeft in het runnen van zijn eigen webwinkels. Die snapt wat jij wilt. Die snapt dat je er de ballen verstand van hebt maar die ook snapt dat je op je portemonnee moet letten. Geen ellenlange rapporten met termen waar je nog nooit van hebt gehoord. Je wilt gewoon weten wat kan en wat niet kan en wat het kost. Zo simpel is het eigenlijk.

Wil je echt weten wat linkbuilding is?

Wat is nou linkbuilding? Wat is nou SEO? Eigenlijk wil je dat allemaal niet weten. Je wilt gewoon dat je website er goed uitziet en op de eerste pagina van Google komt te staan.
Je bent ondernemer maar de tijd ontbreekt om je overal in te verdiepen.

Er is een linkbuilding onderneming die dat allemaal voor je kan regelen. Je wordt niet dood gegooid met ellenlange rapporten. Het gaat om het resultaat. Zelf zijn ze meer dan 30 jaar ondernemer dus ze weten wat wat ondernemen inhoudt. Ze weten wat werkt en wat niet werkt. Geen jong broekie die denkt even snel geld aan je te verdienen.

Ik kan je ze dan ook van harte aanbevelen. Het bedrijf heet Appsmarketeers en linkbuilding uitbesteden voor je website is een verademing. Ook kun je een gratis SEO scan bij ze laten doen.

Het is een bedrijf die vanaf het begin van internet al eigen websites liet maken voor hun bedrijf. Neem een kijkje op de website appsmarketeers.nl. Veel succes met je nieuwe website!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: