Opstijgend Vocht Binnenmuur, Wat U Dient Te Weten

Een zwaar onderwerp bij huizen is opstijgend vocht

Hebben wanden bij jou in de kelder het probleemgeval met opstijgend vocht? Zat woningen in Belgie kampen problemen met vocht in de wand, dit gebeurt dus niet alleen jou. Ons natte Belgie grenst aan de Noordzee, dit is grotendeels de reden waarom wij veel grondwater onder ons huis kunnen vinden. Grondwater gaat ergens heen en beweegt jammer genoeg naar boven waardoor de wand klam gaat aanvoelen. Van je woning is het eerste dat verbinding met de aarde maakt de ondergrondse bergplaats, het is dan ook vanzelfsprekend dat vanaf hier het vocht naar boven kruipt verder je woning in. Behalve de buitenmuren maar ook de binnenmuren worden geteisterd en heb je de mogelijkheid op vochtuitslag.

opstijgend vocht kelder, bel adg-devochtspecialist

Je kan vochtbestrijding uitbesteden of er zelf iets tegen doen

Bij optrekkend vocht kan je kiezen voor een vakkundige oplossing of voor het zelf oplossen. Het is belangrijk om er absoluut zeker van te zijn dat je de meest geschikte middelen in bezit hebt. Om schimmel weg te halen is een middel zoals een degelijk bedrijf heel goed geschikt, het herstelt en maakt de wanden waterdicht. Om optrekkend grondvocht tegen te gaan kunnen experts ook de muren onder handen nemen met een injectiegel. Door een aantal kleine boorgaten die we in de wand boren injecteren we de vochtwerende gel naar het binnenste. Vindt je het niet prettig als wij gaatjes in de muur boren? dan bestaat er ook een andere mogelijkheid om deze te laten onderkappen.

Optrekkend water? Vochtbestrijding Belgie heeft het antwoord

Als je merkt dat de buitenkant in de keldermuur klam aan het worden is. Dan kan je overnieuw stucen wel vergeten. Wij hebben heel Belgie als werkgebied dus je kan direct onze hulp in roepen. Ook zijn wij ook in Vlaanderen om personen van het omhoog trekkende grondwater in muren te verhelpen. Als wij klaar zijn met ons werk dan is het resultaat dat het vochtprobleem niet alleen verwijderd is, maar ook nooit meer terug komt. Als we bij je aanbellen kijken we waar het probleemgeval zich voordoet door een klein onderzoek.

Professionele hulp in kelders tegen het verwijderen van grondwater

Had je opgemerkt dat je muur in de kelder smetten van vocht aan het vertonen is? Dan zit je met de gebakken peren want een likje verf er over heen gaat niet werken. Een uitweg dat voor de hand ligt is om ons gewoon te telefoneren, wij hebben een specialisme in keldermuren met water. Wij zijn online vindbaar en bieden onze dienst aan in heel Vlaanderen en Belgie. Perfect werk door echte vaklui betekend dat je nimmer meer problemen hebt over vochtige muren.